Changes

VOOR EEN PRACHTIGE COUPE EN EEN GLIMLACH OP UW GEZICHT

 Maak een afspraak

Wat is Changes?

Op de vraag wat Changes nu zo bijzonder maakt, antwoordt Jeanine: “‘Changes’ heeft een dubbele betekenis. Er is de metamorfose van de klant, die met een fris kapsel en een blij gemoed de zaak verlaat. Maar Changes slaat ook op de zaak zélf: open voor verandering, toekomstgericht en trendsettend op élk vlak: kapsels, verzorgingen en technologische snufjes. Maar bovenal maakt Changes het verschil met de sfeer in het salon. We verwennen onze klanten én ons personeel met de beste zorgen en een welgemeende glimlach.”

Zowel de klanten als de mensen die hier werken, zijn trouw aan Jeanine en daar is ze best fier op. “One big happy family: geen cliché hier, maar de waarheid.”

 

Wie is Jeanine?                                                                              

Jeanine Kubiak is een goedlachse, spontane vrouw met een flinke dosis gezond verstand. Meer dan twintig jaar geleden stak ze de oceaan over om hier tijdelijk als au pair te werken. Maar een bezoek aan kapper Glenn, lang voor De Cliént bestond, besliste daar anders over. Hun liefde op het eerste gezicht werd bezegeld met een huwelijk en voldoende inspiratie voor een fantastisch concept “De Cliént”.Voor 15 jaar hadden ze samen  hun liefde voor het vak gedeeld.

Met de lancering van Changes in dec 2014 is Jeanine solo gegaan met een eerbetoon aan Glenn, die haar nog steeds inspireert. Ook haar huidige man Danny en hun dochter Hope voeden Jeanines bezieling en talent. Als ‘colorist’ kent ze haar gelijke niet. Uw haardos is voor haar een canvas dat ze met feeling en precisie inkleurt.

 

20258064_1736730783286353_4074250742141913323_n

Veel meer dan een kapsalon

‘Changes’ slaat op de metamorfose die u krijgt en ook op de trendsettende strategie van de zaak “Cool, maar niet kil”….Een opwindende belevenis met leuke verrassingen. Geniet van een gratis hoofdmassage na een kleuring, gel-nagels terwijl je kleur inwerkt, een gelaatsverzorging of permanente make-up bij Manipura_kontich en eerlijk advies over hairextensions en wat je best gebruik om jouw haar thuis optimale te verzorgen. Maak jouw bezoek aan Changes compleet met kleding to kopen van KS42.

Zoveel leuks onder één dak.  Changes trakteert u op een flinke dosis me-time, met toeters en bellen!

We halen steeds de nieuwste snufjes in huis en pionieren met kapsels, verzorgingen en technieken om u te verwennen. Zo stapt u goedgemutst en fraai gekapt naar buiten. Er wordt geluisterd, geadviseerd en verzorgd met de beste producten van  Oway(100% organic) Kevin Murphy, Milkshake en K18

Shop ons producten online Shop Changes

Ontdek deze Nieuwe producten. 

ANTI-FRIZZ SMOOTHING WITH FILM-FORMING ACTION WITH 87.17% OF NATURALLY DERIVED INGREDIENTS

PERFECTLY SMOOTH OR EASY HAIR ROUTINE?

Hstraighten is the Oway agricosmetic answer.

A single product with a double action, differentiated treatments for smoothing or anti-frizz depending on the type of hair and the desired result.

The new Hstraighten taming and smoothing program responds to the specific needs of deeply rehydrating frizzy hair, with a formula which falls within the scope of the technical products, such as smoothing, anti-frizz services and/or for reducing excessive unwanted volume, and as a moisturising, conditioning and polishing treatment of the hair fibre.

K18

HAIR LIKE NEW, NO MATTER WHAT YOU PUT IT THROUGH.

K18 is de eerste gepatenteerde peptide dat bio mimetica gebruikt om keratineketens opnieuw met elkaar te verbinden nadat ze zijn verbroken door chemische of mechanische behandelingen. De eerste in-salon en thuisbehandeling die haarschade permanent herstelt in slechts 4 minuten!

K18 is geen tijdelijke oplossing – het is het eerste product dat keratineketens, die gebroken zijn door chemische of mechanische behandelingen, permanent herstelt. Het resultaat is zacht, glad, sterk en veerkrachtig haar dat aanvoelt als nieuw.

K18 is geschikt voor elk haartype en alle leeftijden!

Creativity with no limits.

K18 biedt de vrijheid om je haar te kleuren, te ontkleuren en te stylen zonder het te beschadigen. Met K18 zijn de mogelijkheden eindeloos!

Is je haar beschadigd door chemische of mechanische behandelingen of is je haar gewoon toe aan een herstelkuur? Dan is K18 de oplossing!

Het K18 Leave-in Mask herstelt de keratineketens en versterkt je haar met hydraterende eigenschappen om het haar te ontwarren en glad en zacht te houden, zonder het te verzwaren.

 

Nog benieuwd? Hier nog een aantal top producten van Oway

 

oway30oway21oway 20 

clock

HOURS

Maandag: GESLOTEN

Dinsdag: 9u00 – 18u00

Woensdag: 9u00 – 18u00

Donderdag: 9u00 – 20u00

Vrijdag: 9u00 – 19u00

Zaterdag: 7u30 – 16u00

Wij werken  alle dagen op afspraak.

 

Maak tijdig je afspraak: 03/290 61 59 of online

Maak een afspraak

                                                                               Algemene Voorwaarden

Changes Inspired By Glenn

BE 0877 179 017
BV Kubiak

Mechelsesteenweg 100

2550 Kontich

03/290-6159

MAAK EEN AFSPRAAK

MAAK EEN AFSPRAAK

Heren: op afspraak voor Barber Serge...
maandag*: 9u - 15:30u
donderdag*: 10u - 19:30u
vrijdag*: 9u - 15:30u
zaterdag*: 7:30u - 15:30u

Dames
Ben jij een wekelijkse vaste klant bij ons, of moet je naar een speciale gelegenheid, of ga je zelf trouwen? Dat kan vanaf nu alle dagen op afspraak.
Kom je graag 1x per week om jezelf te verwennen met een brushing? Dan geniet je vanaf nu van een gratis verzorging t.w.v 6,50 euro.

*Bij annulering gelieve ons tijdig te verwittigen, anders zien wij ons genoodzaakt een kleine kost aan te rekenen.
Wanneer je te laat komt , gelieve ons tijdig op de hoogte te brengen zodanig dat we onze volgende klanten tijdig kunnen verwittigen.
OPGELET! Uw afspraak is pas definitief na een bevestigingsmail van ons!
  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Uur reservatie

Bekijk onze creations