18/12/2020
Veel duidelijkheid of we al dan niet terug open mogen gaan, hebben we echter niet gekregen… Er was zelfs al sprake van pas na 15/1/2021 of zelfs pas na 1/2/2021… De komende weken zal er waarschijnlijk meer duidelijkheid komen.. Dit is zeker en vast niet leuk. Niet voor jullie en ook niet voor ons. We hebben er uiteraard alle begrip voor dat iedereen mooi haar wilt hebben.

“Your hair is the crown You never take off”                                        Maak een afspraak
.

Changes zorgt dat haar klanten nog steeds mooi voor de dag kunnen komen. Tijdens deze lockdown verkopen wij op maat gemaakte kleurpakketten. Deze kleurpakketten zijn online verkrijgbaar Shop Changes online , maar graag een bevestiging via  news@changesibg.com met welke kleur je juist wilt.  Als je een vaste klant bent, dan kunnen we perfect jouw kleurformule maken. Als je nog geen klant bent, kunnen we op basis van een foto ook jou verder helpen(wel rekening mee houden dat jouw kleur niet 100% dezelfde kan zijn omdat wij werken met een ander merk dan wat je misschien zelf gewoon bent)

Een basis pakket voor enkel een uitgroei kost €60, voor extra verf voor op de lengtes vragen wij €20 extra. Waarom deze prijs, omdat wij werken met professionele producten die 100% Organic zijn en zo kunnen we je een perfect resultaat beloven (indien je het toepast zoals het moet en je de pauze tijd respecteert zoals je gewend bent bij ons in het salon).

Cadeaubonnen die rechtstreeks naar uw e-mail adres worden verstuurd kunnen via deze 

link aangekocht worden:
https://client.optios.net/buy-giftcard?establishment_id=4989.

of via ons webshop  Shop Changesibg

 Via deze link kan je ook andere  producten aankopen en ook cadeaubonnen die via de post opgestuurd worden. 

Op deze manier kan je jouw favoriete salon toch nog steunen in deze moeilijk tijden.

De door jullie reeds geboekte afspraken vanaf 13/12 blijven momenteel gewoon staan tot we meer informatie hebben ontvangen. Zolang dat we geen nieuws hebben gaan deze niet door, maar dienen enkel als referentie om afspraken te kunnen verzetten. 
Indien gewenst kan je steeds zelf je afspraken beheren en wijzigen.

Hou er wel rekening mee dat we nog steeds niet weten wanneer we effectief terug gaan mogen opengaan en dat het mogelijk is dat jouw afspraak misschien nogmaals zal moeten verzet worden. (voorschotten ben je niet kwijt, deze volgen u en niet uw afspraak)

Keep it safe, en stuur ons gerust een mailtje als je vragen hebt.

Veel liefs, Team Changes

Creations