Welkom Maya Fonteyne en Kurt Van De Cruys(Mion) to our Changes Kontich team.

         Willen jullie meer van deze top kappers weten? Bezoek dan Changes op de dagen dat zij        werken(zie team info).

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Pop-up kledingwinkel: Affaire De Filles (open tijdens salon uren)

Gel-Nagels: Nails Lounge (op afspraak woensdag en vrijdag)

Dames niet vergeten dat afspraken mogelijk zijn op Dinsdag van 9-18 uur en

donderdag en vrijdag van 16-20uur.

Barbershop afspraken kunnen nu online geboekt worden via Fb of via onze website op donderdag van 10-20 uur, vrijdag van 10-20 uur en zaterdag van 9-16 uur bij Kurt.

Changes

VOOR EEN PRACHTIGE COUPE EN EEN GLIMLACH OP UW GEZICHT

De Amerikaanse droom

Jeanine Kubiak is een goedlachse, spontane vrouw met een flinke dosis gezond verstand. Meer dan twintig jaar geleden stak ze de oceaan over om hier tijdelijk als au pair te werken. Maar een bezoek aan kapper Glenn, lang voor De Cliént bestond, besliste daar anders over. Hun liefde op het eerste gezicht werd bezegeld met een huwelijk en voldoende inspiratie voor een fantastisch concept “De Cliént “.
Met de lancering van Changes gaat Jeanine nu solo als eerbetoon aan Glenn, die haar nog steeds inspireert. Ook haar huidige man Danny en hun dochtertje Hope voeden Jeanines bezieling en talent. Als ‘colorist’ kent ze haar gelijke niet. Uw haardos is voor haar een canvas dat ze met feeling en precisie inkleurt.

index

Veel meer dan een kapsalon

‘Changes’ slaat op de metamorphose die u krijgt en ook op de trendsettende strategie van de zaak “Cool maar niet kil” ….
Een opwindende belevenis met leuke verrassingen.
Van een gratis handscrub- en massage tijdens een kleuring en het maandelijkse dj-optreden, tot make-upadvies en koopjesdagen met aparte accessoires en kleding.
Changes trakteert u op een flinke dosis me-time, met toeters en bellen!

We halen steeds de nieuwste snufjes in huis en pionieren met kapsels, verzorgingen en technieken om u te verwennen. Zo stapt u goedgemutst en fraai gekapt naar buiten. Er wordt geluisterd, geadviseerd en verzorgd met de beste producten, zoals KEVIN.MURPHY. 

Voor de mannen is er een heuse barbershop voor een scheerbeurt zoals het hoort. Een onversneden knipoog naar een nostalgisch en stijlvol verleden.

Als het iets meer mag zijn, kunt u hier ook terecht voor haar- extensies, verzorgings- en beautybehandelingen en zelfs permanente make-up door Sem voor Skinology by DWM. Met vele jaren ervaring, tal van opleidingen en een pak talent is Sem ongeëvenaard in cosmetische en medische permanente make-up.

Happy family

Op de vraag wat Changes nu zo bijzonder maakt, antwoordt Jeanine: ‘Changes’ heeft een dubbele betekenis. Er is de metamorfose van de klant, die met een fris kapsel en een blij gemoed de zaak verlaat. Maar Changes slaat ook op de zaak zélf: open voor verandering, toekomstgericht en trendsettend op élk vlak: kapsels, verzorgingen en technologische snufjes.” Maar bovenal maakt Changes het verschil met de sfeer in het salon. We verwennen onze klanten én ons personeel met de beste zorgen en een welgemeende glimlach.

indefx

mud

Zowel de klanten als de mensen die hier werken, zijn trouw aan Jeanine en daar is ze best fier op. “One big happy family: geen cliché hier, maar de waarheid.”

 

clock

HOURS

maandag:  GESLOTEN
dinsdag: 9u00 – 18u00(afspraken zijn mogelijk)*
woensdag: 9u00 – 18u00
donderdag: 9u00 – 20u00*
vrijdag: 9u00 – 20u00*
zaterdag: 7u30 – 16u00

* Dond en Vrij na 16uur ENKEL op afspraak

Heren mogen op afspraak (donderdag vrijdag en zaterdag)

Dames brushing en/of opsteken: alle dagen op afspraak

Maak tijdig je afspraak 03/290 61 59 of online

Maak een afspraak

 

BE 0877 179 017
BVBA Kubiak

GOLDEN TICKET

GOLDEN TICKET

Als u zich registreert bij Changes, ontvangt u een Golden Ticket dat u kan gebruiken bij uw volgende bezoek.

Vanaf 30€: ontvang 5€ korting
Vanaf 50€: ontvang 10€ korting
Vanaf 100€: ontvang 20€ korting
  • Algemene voorwaarden

    • 1. Slechts 1 Golden ticket per persoon.
    • 2. De Golden tickets zijn niet cumuleerbaar.
Bekijk onze creations